SEO önlemleriyle yazmak, metin yazarı ve hatta gazeteci olarak çalışanlar için neredeyse bir "zorunluluk" haline geldi.
Web'de olmak ve tasarladığınız içerik türü ne olursa olsun, kullanıcının niyetinin ne olabileceğini, bu makaleye nasıl ulaşacağını ve Google'ın veya başka bir arama motorunun bunu neden en üst sıralarda önermesi gerektiğini değerlendirmeden düşünmek zordur. pozisyonlar veya hatta sıfır sonuç olarak .
Aynı derecede önemli olan, web için bir makale oluşturmadan önce, söz konusu konuyla ilgili şu ana kadar ne yazıldığını , arama motorunun kaç sonuç önerdiğini, ilgili konuların neler список номерів whatsapp olduğunu ve çok daha fazlasını anlamaktır .
Bu nedenle, bunu yapmak için bir yanda veriler, içgörüler ve olası röportajlarla birlikte tartışılacak konu hakkında bilgi ve çalışma vardır, diğer yanda ise araçlar şarttır ya da daha açık bir ifadeyle 'İtalyan, enstrümanların.
Bunların arasında, ücretsiz olanlara ek olarak, bir makaleyi en iyi şekilde yazmanız için birçok yönü değerlendirmenize olanak tanıyan SEMrush vardır; bu, ister kalıcı , ister temel içerik , derinlemesine bir araştırma, bir röportaj veya çok daha fazlası olsun.
Not: Aşağıda örneklediklerim - bunu söylemek istiyorum - benim çoğu zaman benimsediğim ve birçok makalenin iyi konumlandırılmasını sağlayan yöntemimdir. Kendinizi bulursanız veya başka bir yöntemi tercih ederseniz bana bildirin: Merak ediyorum!
SEO perspektifinden bir makale yazmak için Semrush nasıl kullanılır?
-