Mungesa e mënyrave të pagesës.

Learn, share, and connect around europe dataset solutions.
Post Reply
jakariabd@

Mungesa e mënyrave të pagesës.

Post by jakariabd@ »

Imagjinoni që një nga vizitorët e faqes suaj të internetit është në tren për të punuar. Duke hyrë në faqe nga celulari i tyre dhe duke shfletuar produktet, ata shtojnë disa produkte në shportë dhe janë gati për të blerë. Ata shtojnë kodin e zbritjes së 'klientit të ri' i cili miratohet përpara se të kalojë te pagesa.

Në këtë fazë, klienti kupton se i ka lënë kartat e tyre fizike të kreditit në shtëpi dhe kodi i zbritjes skadon brenda disa orësh. Një metodë pagese e portofolit dixhital si ApplePay do ta lejonte këtë klient të përfundojë transaksionin e tij. Pa të, klienti ka të ngjarë të braktisë karrocën e tij të blerjeve, i frustruar që nuk mund të blejë përpara se të skadojë kodi.

Sa më shumë opsione pagese të disponueshme për Baza e të dhënave specifike sipas industrisë klientët tuaj, aq më e lehtë bëhet për të përfunduar procesin e arkëtimit.

Shpërqëndrimi.
Është e rëndësishme të mbani mend se çështjet e udhëtimit të klientit nuk janë arsyeja e vetme për braktisjen e karrocave. Fatkeqësisht, jeta ndodh dhe shpërqendrimet janë kudo.

A e dini se celularët kanë shkallën më të lartë të braktisjes së karrocave nga të gjitha pajisjet? Në gati 86% , blerësit celularë po zbresin vazhdimisht. Ndërsa braktisja e karrocave mund të jetë rezultat i dizajnit të dobët të celularit, mund të jetë gjithashtu për shkak të më shumë shpërqendrimeve në pajisjet celulare.

Mesazhet, telefonatat dhe llojet e tjera të njoftimeve në një telefon mund të shpërqendrojnë klientin dhe ta largojnë nga faqja juaj.
Post Reply