Ndërtimi i Bashkëpunimit
Hidhni një vështrim të sinqertë, të sinqertë në organizatën tuaj, hiqni dorë nga të gjitha paqartësitë egoiste që errësojnë realitetin dhe angazhohuni për integrimin e plotë të të gjithë shërbimeve tuaja të marketingut, shitjeve dhe telemarketingut të dhënë nga jashtë. Shërbimi ynë i telemarketingut është krijuar për të identifikuar blerësit e mundshëm dhe për të trajtuar të gjitha aspektet e procesit të kontaktit me klientët, duke përfshirë aftësinë për të caktuar takime, për të fituar akses në grupet e Të dhënat e fundit të numrit të telefonit celular reja të klientëve dhe për të përmirësuar kënaqësinë e klientit. Me kontraktimin e shitjeve të telemarketingut dhe kontraktimin e qendrës së thirrjeve, ju mund të përqendroheni në atë që bëni më mirë: rritjen e biznesit tuaj.
Përfitimi më i menjëhershëm është 360 gradë kontrolli mbi proceset tuaja të gjenerimit dhe caktimit të takimeve dhe shërbime të tjera të marketingut dhe shitjeve. Ky është 'grali i shenjtë' për shumicën e organizatave dhe vendimmarrësve - arritja e kontrollit të plotë, komunikimit të ndershëm dhe të hapur dhe përgjegjësisë për ROI me proceset e gjenerimit të plumbit dhe shërbimeve. Si furnizues i shërbimeve të marketingut dhe telemarketingut, SalesFish është i përkushtuar për të ofruar këto përfitime.
Ne mund ta mbajmë këtë përkushtim sepse personeli ynë superior i telefonatave dalëse ofron shërbimet më të mira në klasë të telemarketingut dhe ofrimit të qendrave të thirrjeve për industritë e zakonshme. Ne fokusohemi në zotërimin e informacionit të produktit dhe shërbimit të klientit tonë dhe të punojmë me çdo departament për të krijuar interes për mesazhin e markës, për të lidhur në mënyrë efektive historinë e klientit dhe për të përfshirë qasje të shumta marketingu për të përmbushur objektivat. Mbani mend, gjenerimi i drejtimit nuk është vetëm ekipi i telemarketingut dhe shërbimet e qendrës së thirrjeve, nuk është vetëm marketing, nuk është vetëm shitje - është procesi i disiplinuar i të punuarit së bashku për një biznes, një qëllim dhe një shkallë suksesi. Rezultati? Ndërtimi i ndërgjegjësimit për markën, gjenerimi i drejtimit, vendosja e takimeve, shërbimi i
përmirësuar ndaj klientit dhe shitjet fitimprurëse të fundit!
-