Nasdaq Dubai rrit shikimet e tij të videos në Instagram në Ditën Kombëtare të Emirateve të Bashkuara Arabe
Rreth Nasdaq Dubai:
Nasdaq Dubai është shkëmbimi financiar ndërkombëtar në Lindjen e Mesme. Ai i lejon kompanitë të përfitojnë nga një grup unik investitorësh që kombinon pasurinë rajonale dhe ndërkombëtare, duke e bërë atë një platformë unike globalisht për kompanitë për të mbledhur para dhe për investitorët që të gjejnë mundësi emocionuese.
Sfondi:
Me rastin e festës së 45 -të kombëtare të Emirateve të Të dhënat e telemarketingut Bashkuara Arabe, në New York Time Square u luajt një video live 1 min. Nasdaq Dubai donte të shfaqte reklama video në Instagram më 2 dhe 3 dhjetor . Ajo donte që Videoja të shihej nga sa më shumë njerëz.
Strategjia dhe Qasja:
Videoja duhej të shihej nga sa më shumë njerëz. Ne donim të sigurohenim që sa më shumë përdorues të shikojnë videon dhe të angazhohen me kanalin Nasdaq Dubai Instagram.
Ne krijuam titrat në arabisht dhe anglisht në grupe të veçanta reklamash duke rritur rëndësinë e reklamave dhe duke rritur shtrirjen. Duhej një numër maksimal shikimesh për t'u dorëzuar në një kohë të shkurtër. Ne donim të siguroheshim se po arrijmë audiencën dhe po fitojmë ankandet sa më shumë, duke mbajtur koston të ulët.
Nasdaq Dubai rrit shikimet e saj të videos në Instagram
-