Cilat hashtags bëhen virale në TikTok?
Tani që e dini se si të krijoni një zhurmë, le të shohim se çfarë hashtags duhet të përdorni në TikTok për t'u bërë virale.
Tik Tok duke u kontrolluar Të dhënat e numrit të telefonit celular të përditësuar në vitin 2024
me popullartiktokhashtags dhe duke i përdorur ato për të promovuar përmbajtjen tuaj.
Por, vlen të përmendet gjithashtu se shumë nga yjet më të njohur ose të paguar mirë të TikTok ndonjëherë përdorin hashtags të filmave në trend ose shfaqjeve televizive në trend për të zgjeruar shtrirjen e tyre, edhe nëse nuk lidhet drejtpërdrejt me përmbajtjen e tyre.
Gjithashtu, nëse keni krijuar një video që lidhet drejtpërdrejt me vendndodhjen tuaj dhe që synon vërtet audiencën tuaj, ka të ngjarë që algoritmi i TikTok ta marrë atë dhe t'ua dorëzojë njerëzve të duhur. Kjo është arsyeja pse shpesh shihni përmbajtje të njohura me terma si kjo video e gjetur për një arsye; siç mund ta shihni, nuk përfshihen hashtags, etj. në përshkrimet e tyre.
Në fund të fundit është se përdorimi i hashtags përkatës me siguri do të ndihmojë që përmbajtja juaj të arrijë njerëzit e duhur dhe të zgjerojë shtrirjen e saj, por nuk ka asnjë zëvendësim për të kërcyer tendencat në një mënyrë origjinale ose për të njohur audiencën tuaj. Nëse i dini kohët më të mira për të postuar përmbajtje në TikTok , kjo do të ndihmojë gjithashtu për të nxitur më shumë angazhim.
Mësoni se si të bëheni viral në TikTok duke ndjekur një kurs të mediave sociale
Tani që e dini se si të bëheni viral në TikTok brenda natës (ose të paktën më shpejt), është koha të filloni të krijoni dhe ndani përmbajtjen tuaj.
Për të ndërtuar bazat më të mira të mundshme për suksesin tuaj të reklamimit ose marketingut në TikTok , krijimi i një ndjekësi të fortë nëpër kanalet tuaja të mediave sociale është mënyra më e mirë përpara. Me kursin e certifikuar të marketingut në media sociale nga DMI , ju do të mësoni se si të hulumtoni, strategjizoni dhe të shfrytëzoni plotësisht të gjitha platformat e mediave sociale për t'ju ndihmuar të dalloheni nga turma.
Ju mund të lidheni me hashtags më të njohur në
-