Зошто да барате алтернатива на MailerLite?
Можеби барате алтернатива поради неколку причини. Можеби ви е потребна поевтина опција. Можеби ви требаат повеќе функции. Или можеби ви требаат алатки за автоматизација кои MailerLite не ги нуди. Секој бизнис во Бангладеш има различни потреби. Затоа, вреди да се истражат и другите опции. Така ќе ја најдете најдобрата алатка за вас.
Кои се најдобрите алтернативи на MailerLite?
Постојат неколку добри алтернативи на MailerLite што може да ги разгледате.
Sendinblue
Sendinblue е одлична алтернатива. Оваа алатка нуди многу повеќе од само е-пошта. Можете да испраќате СМС пораки, да креирате разговори и да правите маркетинг автоматизација. Исто така, има бесплатен план. Овој план ви овозможува да испраќате до 300 е-пошта на ден. Затоа, таа е добра опција за мал бизнис во Бангладеш.
GetResponse
GetResponse е уште една добра Список на мобилни телефони на брат алтернатива. Таа е позната по своите моќни алатки. Има добри опции за создавање целни страници (landing pages) и вебинари. Покрај тоа, има и добри алатки за автоматизација. Тие можат да ви помогнат да го автоматизирате процесот на испраќање е-пошта. Така ќе заштедите време и труд.

Mailchimp
Mailchimp е една од најпознатите алатки. Таа е многу лесна за користење. Има одлични шаблони за е-пошта. Исто така, нуди и бесплатен план. Овој план е добар за оние кои штотуку почнуваат со е-пошта маркетинг. Mailchimp е одличен за мал бизнис.
Како да изберете вистинска алтернатива?
При изборот на алтернатива, треба да размислите за вашите потреби. Размислете за вашиот буџет. Исто така, размислете за тоа колку е-пошта планирате да испраќате. Покрај тоа, размислете за потребните функции. Дали ви требаат алатки за автоматизација? Или ви треба едноставна алатка?
Тестирајте ги бесплатните планови
Многу од овие алатки имаат бесплатни планови или бесплатни пробни периоди. Користете ги за да ја тестирате алатката. Погледнете колку е лесна за користење. Погледнете ги достапните функции. На овој начин, можете да видите која алатка најдобро одговара на вашиот бизнис во Бангладеш пред да платите.
Погледнете ги рецензиите
Прочитајте ги рецензиите на интернет за секоја алатка. Дознајте што велат другите корисници. Можеби ќе најдете корисни информации. Ова може да ви помогне да донесете подобра одлука.
Заклучок: Најдете ја најдобрата алатка за вас
Иако MailerLite е добра алатка, постојат многу други алтернативи што може да бидат подобри за вашиот бизнис во Бангладеш. Разгледајте ги Sendinblue, GetResponse и Mailchimp. Споредете ги нивните функции, цени и леснотија на користење. Користете бесплатни планови за тестирање. Така ќе ја најдете вистинската алатка за да го развиете вашиот бизнис со е-пошта маркетинг.